čtvrtek 8. října 2015

Jablkové lievance

Konečně jsem se dočkala. A nejlepší na nich je, že jsem je nemusela dělat sama. ;)


Taťka Fousáč v akci ;)



První tři kousky smažil na oleji. Když jsem to viděla, udělalo se mi mdlo. ;) Ne že by byly špatný, jen je to prostě děsně těžký na zažívání. Tak jsme vyzkoušeli, jak to půjde bez oleje na naší keramický pánvičce a hurá, povedlo se. Dobře, oproti smaženejm na oleji jsou trochu gumovější a míň nadýchaný, ale na to se dá zvyknout a ještě ušetříte za olej. ;) 



Drobné úpravy žádné. Jen asi doporučím opravdu k snídani, protože jsou dost hutný, takže nejlepší je vysportovat je přes den zase ven. ;) A místo marmelády si na ně dát čerstvé ovoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat