středa 1. července 2015

Letitá, tuňáková

Už ani nevim, jak dlouho ji dělám a ani odkud mám recept, ale každopádně jí miluju a můžu jíst pořád. A důležitá je i ta příprava. Trvá asi 10 minut.;)


1ks plechovka tuňák v oleji (bývají okolo 140g)
1ks pomazánkové máslo bez příchuti (200g nebo z Lidlu 250g)
1-2ks jarní cibulka

Pamatuju se, že sme ji dělali i na svatebním mejdanu a někdo mi ji chtěl zkazit pepřem. ;) Prostě nee, nic jinýho se do ní nedává. Je dost výrazná a slaná i bez dochucování a basta. A nezkoušejte to vožulit tuňákem ve vlastní šťávě. Akorát se vám v pomazánce udělá voda a bude to hnusný. ;)
Jo a když si ji namažu, pokladu si chlebík ještě rajčátkama. Nooo a měla by se nechat odležet, ale pokud ji budete dělat návštěvě, pochybuju, že vydrží tak dlouho, aby to stihla. ;)


Žádné komentáře:

Okomentovat